Wat is Permanente Make-Up

Permanente make-up is een behandeling waarbij een pigment vlak onder het huidoppervlak wordt ingebracht. Zoals eye-liner, wenkbrauwen, lipcontour, full-lips en schoonheidsvlekje. Alsook camouflage van zichtbare littekens, zoals bv tepelcorrecties.

Hoe snel verdwijnt Permanente Make-up?

Het systeem dat wij gebruiken, verdwijnt niet! Met andere woorden Permanente Make-Up is bij ons wel degelijk permanent, wat wil zeggen levenslang.

Opmerking Permanente Make-Up

Permanente Make-Up is niet gevaarlijk. Wel is het natuurlijk belangrijk dat er steriel en zuiver gewerkt wordt, om onnodige risico's te lopen. Dit voorkomt u als u naar een bekwaam en ervaren studio gaat. Bij ons in de studio word er enkel met Europees goedgekeurde pigmenten gewerkt. Eveneens wordt er voor iedere klant een nieuwe naald en een nieuw reservoir met pigment voorzien. Na de behandeling wordt dit alles verwijdert onder het toeziende oog van de klant zelf, zodat dit geen 2x kan gebruikt worden.

Werkwijze

Wanneer u in de studio komt voor een Permanente Make-Up, worden er enkele vragen gesteld ivm eventuele ziekte, medicatie, allergiŽen enz.. Vervolgens wordt de gewenste eye-liner of wenkbrauw getekend en overleggen we de kleur. Indien deze naar wens is wordt de huid verdoofd. Daarna wordt begonnen met het pigmenteren. Dit is niet pijnlijk sommige klanten ervaren het zelfs als een tinteling. De behandeling duurt ca 45 min voor een eye-liner boven en onder. Een pigmentatie van de wenkbrauwen duurt 30min. Na de pigmentatie sluiten we af met een verzachtende creme. Na de behandeling kan er bij sommige personen een lichte zwelling optreden, doch deze is de volgende dag volledig verdwenen, maar heeft u wel het gevoel dat u gehuild hebt. Daarna heeft u zelfs recht op een tweede behandeling, waar we samen evalueren of bijwerking nodig is.

Richtlijnen na de behandeling

-Er word een persoonlijk advies gegeven naargelang de behandeling.

-De eerste week na de behandeling niet reinigen met zeep, shampoo of reinigingsmelk.

-De eerste week niet zonnen of in ieder geval de behandelde delen niet blootstellen aan intensief zonlicht.

-Tot 24 uur na de behandling geen alcohol gebruiken.

TattooNouNou

Quastraat 30  (1ste Verdiep)  9270 Laarne    09/279.54.84    info@nounou.org