Plaatsing eerste piercing:

NouNou is er op gekend van heel hygiŽnisch, steriel en pijnloos een piercing te plaatsen.Bij het plaatsen van eender welke piercing wordt enkel en alleen met Bioplast gewerkt!

Er wordt enkel gewerkt met steriele wegwerpnaalden.

Dit wil zeggen dat iedere klant een nieuwe steriele naald krijgt, die na gebruik in de daarvoor voorziene container wordt gegooid.

Het plaatsen van de piercing gebeurt dan ook door een gediplomeerde verpleegkundige.

Bioplast is een nieuw, 100% 'biocompatible' materiaal, uiteraard nikkelvrij, dat in de autoclaaf (tot 121 graden) kan worden gesteriliseerd.

Het is een kunststof die een zeer goede eigenschap heeft om te piercen, alsook het verdragen ervan in het lichaam (onderhuids).

Het is een anti adhesief met een zeer glad en gelijk oppervlak waarbij geen wondvocht blijft kleven na het piercen.

Bioplast wordt ook niet aangetast door agressieve chemicaliŽn, waardoor het goed verdraagbaar is bij slijmvliezen (tongpiercing en intiem).

Bioplast wordt ook Medisch gebruikt voor kleine correcties in het aangezicht, middenooroperaties, e.d., maar wordt eveneens gebruikt voor het vervaardigen van allerhande prothesen.

Het materiaal is zeer flexibel, maar het behoudt zijn vorm zelfs nadat je het gebogen hebt.

Het is ook zeer licht en ontstekingwerend en is ongevoelig voor warmte en koude.

Het is bewezen dat Bioplast het genezingsproces van een nieuw gezette piercing sterk versnelt en een bestaande geÔrriteerde piercing vlug doet genezen.

En nog een zeer belangrijk punt, het genezingsproces met Bioplast is veel sneller, er is minder zwelling en 80% minder kans op infecties.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen, indien u vragen heeft.

Verkoop:
Ook kan u bij ons terecht voor de aankoop van al uw piercings van wenkbrauw tot intiem.

Wij hebben een ruime keuze, waaronder ook de schitterende SWAROVSKI Crystal component piercings en dit in verschillend kleuren alsook gouden piercings afgewerkt met SWAROVSKI Crystal.

TattooNouNou

Quastraat 30  (1ste Verdiep)  9270 Laarne    09/279.54.84    info@nounou.org